Miercuri – 1 iunie

La multi ani tuturor copiilor!
Cum privim in ochii curati ai copiilor nostri si ne dorim pentru ei tot binele din lume si ce greu este cand ei lupta cu cancerul si copilaria lor insemna cure de chimioterapie si durere iar spitalul este a doua lor casa.
Astazi ne-am internat din nou si ne pregatim de un nou bloc de chimioterapie, unul mai greu spun medicii! De fiecare data cand ne internam ochisorii ei se umplu de tristete si apoi se schimba intr-o privire plina de acceptare ca o supunere in fata destinului. Atunci cand nu mai poate plange, ma roaga sa o alint isi doreste sa fie iar bebelus iar eu ma gandesc de multe ori ca ea stie bine ca atunci cand era mica nu trecea prin asta si de aceea are aceasta mare dorinta!
Dupa ce a plans, a inceput sa-si faca bagajele ca un om mare, incercand sa nu uite nimic! Ti se rupe sufletul, cu greu ne putem stapani! Ea stie ca vrea sa se faca bine si ca ii e dor de casuta noastra, ce vrea sa-i bata vantul prin par si sa se joace cu verisoara ei, ea nu vrea sa stam aici atatea luni. Eu ii spun sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne ajute si ca ne vom intoarce acasa la noi cand va veni timpul!
Are ata de mult curaj, Dumnezeu s-o aiba in paza!
Va multumim pentru tot ajutorul!
Doamne ajuta!

This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

4 Responses to Miercuri – 1 iunie

 1. Bondac Violeta says:

  La multi ani Selena!

  Mult curaj si putere, Selena a demonstrat o vointa de om mare.
  Suntem cu gandul la voi, iar ij rugaciunile noastre ai un loc aparte.

  Va imbratisam cu drag.

  • Vlad Nicoleta says:

   Dragele noastre, i-am citit Selenei mesajul de la voi si ma intreaba Bianca ce face, sper din suflet sa fiti bine, sanatoase. Multumim pentru mesajele frumoase si pentru gandurile bune, Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa o faca bine pe Selena si pe Bianca, pe toti copiii! Doamne ajuta!

 2. dana d says:

  Ingerii sunt cu voi si nu mai prididesc sa va imbratiseze cu energia lor divina. Esti parte din EI, Selena noastra frumoasa, desteapta si inteleapta, iubitoare si generoasa.

  • Vlad Nicoleta says:

   Multumim Dana, sa ne ajute Dumnezeu si toti Ingerasii trimisi pentru Selena s-o apere, s-o faca puternica, sanatoasa , sa-i lumineze pe doctorii si asistentele noastre si pe noi toti!Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>