Marti 19 aprilie

Selena nu a mai putut sa-i arate lui tati parcul asa cum si-a dorit, duminica la spital lucrurile au decurs altfel decat ne-am fi dorit . La recoltarea analizelor cateterul venos central s-a spart si a trebuit sa-i puna branula. Au incercat multe ore sa-l repare insa in zadar. A fost un soc mare pentru ea. Analizele au iesit scazute drept pentru care ne-am internat de urgenta. A plans mult,  iar seara la noua a trebuit sa intre in operatie sa-i fie scos cateterul si apoi sa i se monteze unul nou. I s-au facut radiografii, multe teste si imi repeta ca “sunt speriata de toate, sunt speriata de orice si va iubesc”. Am stat apoi 12 ore la terapie intensiva pentru ca a sangerat cateva ore dupa interventie, a primit trombocite intravenos si plasma, a dormit aproape tot timpul i-au administrat intravenos tot timpul calmante. Luni dimineata la 9 ne-a transferat in rezerva si dupa amiaza am inceput tratamentul. Cand s-a trezit si s-a vazut bandajata in atatea locuri, s-a speriat, a plans, insa dupa mai multe ore a spus ca prefera sa se gandeasca ca are margele in jurul gatului si nu bandaje si plasturi.

Astazi m-a pus sa-i citesc o rugaciune inainte de somnul de pranz si mi-a spus ca a vizitat-o un ingeras care i-a spus ca se va face bine! Sa-i ajute Bunul Dumnezeu!

Multumim tuturor pentru sprijin!

This entry was posted in Mic jurnal. Bookmark the permalink.

3 Responses to Marti 19 aprilie

  1. Pingback: Îngeri? Nu, doar oameni minunaţi « pr intre randuri

  2. Andrei Nicolau says:

    Trebuie sa faceti urgent contract cu Vodafone si Orange pentru numar apelabil spcial pentru donatie. Nu mai sint asa multi la Romtelecom, iar Paypal au si mai putini. Telefon mobil are insa toata lumea.

  3. ANCA POENAR says:

    Au si fetita mea-Alexia-va dorim tot binele din lume precum si puterea de a trece cu bine peste aceasta experienta. Cand i-am povestit Alexiei (care este doar putin mai mare decat fetita voastra) despre Selena, mi-a spus:”Dar e prea mica pt.toate astea!”. Si asta in conditia in care mica mea printesa a fost singura cu tatal ei cand acesta a trecut intr-o lume mai buna (sper!) intr-o experienta greu de imaginat pt.un adult daramite pt.o fetita din clasa intai! Alexia mi-a spus sa o intreb pe Selena daca vrea sa fie prietene…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>